Air Milagros Bekasi Barat | WhatsApp 0813 2757 0786

Manfaat dari pengambilan AIR MILAGROS BEKASI BARAT
Secara garis besar, berikut adalah 10 manfaat / kebaikan AIR MILAGROS BEKASI BARAT:
1. Melancarkan sistem pencernaan dan mengimbangi kadar gula darah
2. Mencegah kanser, tumor, osteoporosis, serta menjaga buah pinggang dan hati
3. berdaya guna bagi kecantikan
4. Meningkatkan kesuburan
5. Menyihatkan jantung dan menstabilkan tekanan darah
6. Sebagai media terapi untuk strok dan Asam urat
7. Melarutkan lemak tepu dan kolesterol
8. Mengatasi penyakit kulit dan mata
9. Memberikan kesan kelonggaran dan mengurangkan stress
10. Mengimbangi dan meningkatkan kecergasan badan

Mengapa AIR MILAGROS BEKASI BARAT layak menjadi pilihan?

Sebagai Air Alkali, AIR MILAGROS BEKASI BARAT mempunyai kadar pH 9.8 dan kadar ke Alkali annyapun sangat stabil. Adapun ciri-ciri lain yang menyokong keutamaan AIR MILAGROS BEKASI BARAT adalah molekul air-nya yang kecil (5 molekul) supaya mudah diserap tubuh. Selain itu, mineral yang ada pada AIR MILAGROS BEKASI BARAT adalah mineral-mineral organik sehingga mempunyai daya guna yang baik bagi tubuh.

Sebagai anti-oksidan, AIR MILAGROS BEKASI BARAT memilki kadar anti-oksidan yang sangat tinggi (-350mv) sehingga AIR MILAGROS BEKASI BARAT dapat berfungsi maksimal sebagai anti body untuk melindungi tubuh dari serangan radikal bebas. Selain itu, AIR MILAGROS BEKASI BARAT juga mempunyai tahap keterserapan yang baik bagi tubuh (Oxidation Reductional Product / ORP). AIR MILAGROS BEKASI BARAT adalah produk organik, sehingga tenaga skalar yang ditanam di dalamnya akan membantu penyerapan segala manfaat (Alkali dan Anti Oksidan) secara lebih cepat, bekerja lebih cepat, dan mendatangkan hasil yang kuat.

Mengapa Air Alkali itu penting?

Kajian menunjukkan bahawa tubuh manusia jauh lebih sering mengalami dan berpotensi menderita kelebiha asid (acidosis) dibandingkan dengan kelebihan basa (alkalidosis). Perlu diketahui bahawa banyak penyakit disebabkan kerana sisa asid tidak terbuang keluar dari tubuh dan mengendap dalam sebahagian organ tubuh manusia. Ini adalah awal di mana sel di sekitarnya mula mengalami penurunan fungsi. Itulah sebabnya Air Alkali sering dianggap sebagai penyembuh atas pelbagai penyakit.

Apa itu Air Alkali?

Istilah Alkaline atau Alkali berasal dari bahasa Arab, yakni “Al-Qoli”, iaitu unsur ion garam yang terkandung dalam elemen logam basa. Air Alkali atau air Basa berfungsi sebagai pengimbang kelebihan asid pada tubuh yan jika dimakan secara teratur akan mendatagkan kesan penyembuhan bagi berkongsi penyakit.

Apa itu Milagros?

Milagros adalah Air “Three in One” yakni air dengan pH 9.8 yang kadar alkalian nya sangat stabil (Super Stable Alkaline); mempunyai kandungan Anti-Oksidan yang tinggi hingga -350mV (Strength Anti-Oxidant); dan mempunyai Tenaga Skalar yang cukup kuat (Powerful Scalar Energy)

Mengapa AIR ALKALI MILAGROS BEKASI BARAT layak menjadi pilihan?

Sebagai Air Alkali, AIR ALKALI MILAGROS BEKASI BARAT mempunyai kadar pH 9.8 dan kadar ke Alkali annyapun sangat stabil. Adapun ciri-ciri lain yang menyokong keutamaan AIR MILAGROS BEKASI BARAT adalah molekul air-nya yang kecil (5 molekul) supaya mudah diserap tubuh. Selain itu, mineral yang ada pada AIR MILAGROS BEKASI BARAT adalah mineral-mineral organik sehingga mempunyai daya guna yang baik bagi tubuh.

Sebagai anti-oksidan, AIR ALKALI MILAGROS BEKASI BARAT memilki kadar anti-oksidan yang sangat tinggi (-350mv) sehingga AIR ALKALI MILAGROS BEKASI BARAT dapat berfungsi maksimal sebagai anti body untuk melindungi tubuh dari serangan radikal bebas. Selain itu, AIR MILAGROS BEKASI BARAT juga mempunyai tahap keterserapan yang baik bagi tubuh (Oxidation Reductional Product / ORP). AIR MILAGROS BEKASI BARAT adalah produk organik, sehingga tenaga skalar yang ditanam di dalamnya akan membantu penyerapan segala manfaat (Alkali dan Anti Oksidan) secara lebih cepat, bekerja lebih cepat, dan mendatangkan hasil yang kuat.

Baca juga: Milagros Bekasi Timur

Leave a Comment