Efek Pertama Minum Air Milagros

Untuk Anda Yang Terapi MILAGROS

Apabila selama minum Milagros berlaku Healing Crisis, mohon difahami bahawa proses penyembuhan secara garis besar digolongkan menjadi 3, yaitu:

1. Proses Penyesuaian Tubuh.
Dimana tubuh menyesuaikan sistem metabolisme untuk boleh memanfaatkan rawatan yang diberikan. Reaksi yang mungkin muncul berbeza-beza pada setiap individu, contohnya: pusing, mual, sakit perut. Dan waktunya hanya sebentar.
Bahkan boleh dikatakan bahawa pada peringkat awal ini sebenarnya tubuh sedang memberikan maklumat bahawa dikesan suatu penyakit, sesuai dengan reaksi yang muncul. Ini menandakan harus segera dirawat sumber penyakitnya.

contoh:
– Pusing dikesan Darah Tinggi atau Darah Rendah.
– Mual / Kembung dikesan Maagh kronik
– Sesak Nafas dikesan Asma / Paru
– Ngantuk / Lemas dikesan Liver
– Badan Sakit dikesan Kolesterol
– Dll …

2. Proses Detoksifikasi.
Di mana badan mengeluarkan racun atau zat-zat berbahaya dari dalam tubuh ketika / selepas menerima rawatan. Reaksi yang mungkin muncul pun berbeza-beza pada setiap individu, contohnya: batuk-batuk, selsema, demam, gatal-gatal, banyak mengeluarkan peluh, sering buang air kecil dan besar. Bergantung penyakit yang sedang dialami. Proses Penyesuaian Tubuh dengan proses Detoksifikasi waktunya beriringan.

3. Proses Regenerasi.
Dimana selepas menerima rawatan, tubuh mengganti sel-sel lama dengan sel-sel baru untuk memperbaiki sel, tisu atau organ yang telah rosak. Reaksi yang mungkin muncul: rasa sakit pada bahagian tubuh tertentu, badan lemas, demam, dll.

Namun pada tahap ini adakalanya seseorang tidak merasakan reaksi-reaksi tersebut. Pengalaman / testimoni dari pesakit justeru merasakan reaksi yang sangat positif. Diantaranya badan berasa lebih enak, lebih segar, lebih ringan dan enak tidur.

Suatu reaksi boleh dikatakan merupakan suatu kesan sampingan (tubuh menolak rawatan yang diberikan) apabila setelah melewati 3 hari, keadaan pesakit MAKIN BERTAMBAH PARAH pada masa rawatan diteruskan. Reaksi-reaksi negatif ini biasanya kelihatan langsung pada saat pesakit mengambil ubat-ubatan kimia yang tidak sesuai dengan tubuh.

Lain halnya dengan reaksi “tidak selesa” pada proses penyembuhan, tubuh akan merasa tidak selesa pada awalnya (proses adaptasi), tetapi kemudian tubuh menjadi semakin baik dan akhirnya sembuh ketika meneruskan rawatan yang diberikan.

Ingat. !!!
Jika anda mengalami reaksi tidak selesa, kemudian menghentikan rawatan, itu sama saja dengan menghentikan proses penyembuhan.

Tapi jika anda tidak tahan dengan reaksi tidak selesa yang ada, anda boleh mengurangkan separuh daripada jumlah komsumsi biasa.
Milagros bersinergi dengan perubatan. Dan beberapa doktor Hospital yang sudah paham Milagros, mengesyorkan Milagros untuk membantu proses penyembuhan.

Tetaplah semangat demi sebuah kesembuhan & Yakinkan diri …
Semoga bermanfaat ..
Salam sihat
Bersama Milagros

Leave a Comment