Kandungan Antioksidan Dalam 1 botol Air Milagros adalah -350 MV

Antioksidan adalah istilah untuk bahan-bahan yang berfungsi untuk melindungi tubuh daripada serangan radikal bebas. Kandungan antioksidan yang terdapat di Air Milagros dapat dan dapat meneutralkan racun atau oksidan dengan cepat. Air / mineral tetap tidak dapat melakukannya. Warna kuning pada air biasa setelah diberi betadine menandakan adanya kandungan oksidan yang tidak dapat dibuang / dineutralkan. Masih ada bahan kimia / oksidan yang hadir. Sementara itu, dengan diberi Air Milagros, warna tetap jelas. Kenapa dengan Air Milagros benar-benar jelas. Kerana air yang mengandungi kandungan alkali / alkali tinggi (ph 9.8), juga antioksidan.

Baca juga http://www.airterapikesehatanow-mret.com/2017/06/cara-pemakaian-dan-harga-milagros-nano.html

Air Milagros mempunyai antioksidan tertinggi di Indonesia. MILAGROS AIR sebagai produk antioksidan dalam bentuk cecair sangat mudah diserap ke dalam badan. Tambahan pula molekul air MILAGROS kecil. ANTIOKSIDAN MILAGROS LEBIH BESAR 7x LIPAT DARI VITAMIN C. Kandungan antioksidan dalam 1 botol Milagros adalah -350 mv. Antioksidan dalam Air Milagros berupa cecair yang mempunyai micro kelompok yang sangat kecil iaitu 5-6 molecules sehingga dapat dengan sangat mudah diserap oleh tubuh.

Pengoksidaan hanya boleh dinetralkan dengan bahan yang mengandungi antioksidan. Lime adalah satu lagi contoh makanan yang mengandungi antioksidan. Sila cuba dengan lemon. Air yang diberikan betadine juga akan jelas jika diberikan jus limau.

Baca juga http://www.airterapikesehatanow-mret.com/2017/06/manfaat-dan-harga-milagros-spray.html

Minuman 1 botol milagros adalah bersamaan dengan penggunaan kami:

7 oren, masih ditambah
4 epal, masih ditambah
2 buah kiwi, masih ditambah
100 gram brokoli, masih ditambah dengan
248 gram bayam
1 cawan teh hijau

Terdapat contoh kes kanak-kanak yang berniat membunuh diri dengan meminum racun. Dia tidak sedarkan diri. Doktor itu diberikan milagros oleh cairan intravena. Alhamdulillah cepat sedar dan pulih. Buat kita yang sedikit-sedikit minum ubat, contohnya sakit sedikit minum ubat, sakit batuk minum ubat, sakit kepala dikit minum ubat, sakit flu minum ubat, sakit magh minum ubat, lama-lama kandungan kimia di dalam ubat itu akan mengendap di dalam tubuh . Tubuh menjadi berasid. Lebih banyak asid badan kita, keupayaan tubuh untuk menghilangkan toksin / bahan kimia dikurangkan. Jika kimia diedarkan secara meluas di dalam badan, kasihan buah pinggangnya. Jika sdh tidak mampu lagi, kegagalan ginjal menjdi. Harus mencuci darah untuk membersihkan toksin dalam darah / badan kita.

Juga baca http://www.airterapikesinaanow-mret.com/2017/06/air-milagros-is-air-terapi.html

Tambahan pula, beberapa orang sakit yang terpaksa mengambil ubat setiap hari untuk jangka masa panjang seperti penyakit jantung atau penyakit paru-paru. Pesakit dengan paru-paru, harus mengambil ubat setiap hari selama 6 bulan tidak pecah. Bolehkah anda bayangkan kimia yang akan menetap di dalam badan?

Tinggal pilih, mau menimbun racun terus, yang nanti akan menjadi boom masa (mengakibatkan kegagalan buah pinggang), atau minum Air Milagros, untuk membuang kandungan kimia dari dalam tubuh tadi? Sekaligus ini dapat menjawab mengapa kalau sama-sama airnya, yang lain murah, kalau yang Air Milagros mahal.

Kalau dengan Air Milagros, operasi kanser boleh dibatalkan, dapat membebaskan dari cuci darah, bebaskan terapi ubat untuk pesakit paru-paru, pemasangan ring pada jantung, boleh membantu kesuburan buat pasangan yang lama tidak dikaruniai keturunan, sama ada menurut ANDA, harga Rp 350.000 itu MAHAL ? Tentu anda sudah tau jawapannya.

Baca juga http://www.airterapikesehatanow-mret.com/2017/05/beberapa-kesaksian-manfaat-air-milagros.html

Leave a Comment